IDRETTSAKTIVITETER

Universitetet i Alicante disponerer flere treningsområder hvor dere kan praktisere mange idretter. I tillegg kan dere bruke andre områder som strand og fjell til utendørsaktiviteter som strandvolleyball eller klatring. På denne måten har dere muligheten til å kombinere både teknisktaktisk og fysisk trening innen deres spesielle idrett.

Noen av de utvalgte idrettene dere kan utøve her er f. eks:

 • Fotball

Vi har en kunstgressbane for fotball og rugby/amerikansk fotball med standard mål (120×65 m.). Her spilles det ukentlige seriekamper. På kveldstid er det flere lokallag som trener her og vi er behjelpelige med å snakke med dem om dere vil ha felles trening og tilrettelegge treningskamper om ønskelig.

 • Håndball

I vår treningshall med en størrelse på 50 x 30 meter kan dere trene og evt. spille håndballkamper. Vi kan hjelpe dere med å kontakte noen klubber om dere ønsker å spille noen treningskamper i løpet av uka.

 • Basketball

Det finnes to basketbalbaner inne i hallen. I tillegg har vi to utendørsbaner hvor en av dem har tak over seg. Universitetet er behjelpelig med å arrangere noen treningskamper, hvis ønskelig.

 • Volleyball

Det finnes to innendørsbaner for volleyball inne i hallen. I tillegg disponerer universitetet i Alicante egen utendørs sandvolleyballbane (24×12 m.). Her trener ofte det spanske sandvolleyball landslaget. I tillegg kan vi bruke seks baner som ligger på stranda i Sant Joan, noen få kilometer fra universitetet.

 • Friidrett

Rundt fotballbanen ligger det en friidrettsbane på 400 meter, hvor lokale friidrettsklubber trener. Ønsker dere fellestrening med en av de lokale klubbene er vi behjelpelige med å ta kontakt for å få til felles trening.

 • Kampsport

Forskjellig kampsport kan utøves på vår tatami og fektingsal.

Salen har et område med parkett på gulvet, 26 x 13 meter, kombinert med et område med tatami på 8 x 8 meter. Salen egner seg til aikido, judo, karate, kung-fu, taekwondo, kickboksing…og fekting.

 • Dans

Universitetet disponerer en dans og aerobic sal med parkett på gulvet og lydisolert, på 26 x 13 meter og en takhøyde på 3,5 meter og speil på den ene veggen. Her er det et stort utvalg av treningsutstyr.

 • Svømming

På universitetsområdet er det et 25 meters innendørsbasseng med seks baner. Dybde mellom 2,0 og 2,10 meter. I Alicante by finnes det flere svømmehaller, bl.a et 50 meters basseng, hvis det er behov for det.

 • Klatrevegg

På en av sidene i idrettshallen har vi en klatrevegg med tre kampesteinpaneler med forskjellige vinkler.

Det er seks klatreveier. To av dem har tak og nedfall.

 • Styrkerom

Rommet er 33 x 13 meter, med gulv i syntetiske materialer. Takhøyden er på 3, 5 meter.

Her kan dere utøve styrketrening med maskiner, frivekter, ergometriske sykler, tredemølle osv.

Det er også et gruppetreningsrom på 15 x 10 meter som kan brukes for små grupper. Her er finnes det stort sett frivekter og ribbevegg.

 • Garderober

I hallen er det 12 garderober og 6 toaletter.

 • Undervisningsrom

Det finnes et eget didaktikkrom hvor laget kan samles og ha teoretisk undervisning, se på videoer, snakke om taktikk, osv.

Dejar un comentario

17 ideas sobre “IDRETTSAKTIVITETER”