UTFLUKTER

Vi organiserer utflukter etter hva dere måtte ønske.

Spania er kjent for sitt rike og varierte gastronomitilbud.

Det finnes utallige spisesteder i Alicante hvor du kan få et gourmetisk måltid.

Eks.

  • Besøke La Vaqueria i Elche hvor du kan få en matopplevelse litt utenom det vanlige. Her produserer de også sin egen ost hvor gjestene kan delta og bli med og lage sin egen ost.

  • Matmarkedet i Alicante, med sine ca. 200 matboder, tilbyr all slags type mat og ferske produkter. Her kan vi ta en runde og guide dere gjennom de forskjellige utvalgene. På ”Origin chocolate” kan dere få smaksprøve og handle eksklusiv sjokolade.

  • Tapastur i Alicante hvor vi besøker forskjellige tapasrestauranter og nyter de forskjellige spesialitetene. Dette kalles ”Tardeo” og er en av de nyeste og svært populære tradisjoner i Alicante. Type ”pub til pub,” men med matopplevelser i tillegg.

  • Bodegabesøk. I Alicanteregionen produseres det vin av god kvalitet og det finnes flere bodegaer i området. Noen av bodegaene tilbyr besøk hvor man får en omvisning, smaker på forskjellig vin eller vinsmaking med et måltid, hvis man ønsker.

Ønsker dere andre type utflukter, så kan vi friste med:

  • Palmeparken i Elche er Europas største palmepark og består av 11 000 palmer.

Denne parken står på UNESCOs liste.  I parken kan man bl.a. besøke et verksted hvor man lager imponerende figurer av tørkede palmeblader. Det er også mulighet for å kjøpe med seg  souvenirer herfra.

  • Tur til øya Tabarca

Denne gamle sjørøverøya er den minste øya med permanent bosatte innbyggere i Spania og er kjent for det marine reservatet. Her kan dere oppleve en rolig fiskelandsby med et gammelt fort. Det er flere gode sjømatrestauranter og naturstrender og klipper rundt øya. Det er også grotter med tidevannsbasseng som er fine å bade i.

  • Altea er en by litt nord for Benidorm. Byen har hvitkalkede hus, labyrintiske trange gater og en kirke helt på toppen. På veien opp til toppen, vil man passere mange restauranter og håndarbeidsbutikker, hvor lokale kunstnere selger sine produkter og malerier. Byen er spesielt fin å besøke om kvelden fordi den har en helt spesiell atmosfære.

  • Arkeologisk museum i Alicante har permanente utstillinger med ulike temaer fra de historiske periodene samt midlertidige utstillinger som kommer fra andre internasjonale museer. Museet fikk i 2004 prisen ”Årets museum i Europa”.

  • Man kan også ha en «alternativ dag» med vannaktiviteter på stranda i regi av «Parres Center». Her møter vi den 9 ganger verdensmester i kitesurf og hele sitt lag av kompetente instruktører som kan vise oss hvordan man lærer surf, vindsurf, SUP og padling. En morsom dag på stranda med mye gøy og moro og alternativ trening med fokus på balanse

KULTUR

Museene og kultursenteret i Alicante er både attraktive og overraskende og bidrar til å gjøre besøket ditt fullstendig. Her presenterer vi et […]

Dejar un comentario

69 ideas sobre “UTFLUKTER”